Navigation

Crypto: record transacties voor Aptos - de reden en interpretatie

Volgens AptoScan bereikte het aantal transacties van Aptos-gebruikers op 24 mei 97,488 miljoen in één dag, een recordhoogte. Dit brak het vorige record van meer dan 65 miljoen transacties, dat door Sui was gezet. Op die dag bereikte de transactiesnelheid (TPS) van Aptos-gebruikers ook een recordhoogte van 27.000.

Deze nieuwe piek werd voornamelijk veroorzaakt door Tapos, een spel waarbij je beloningen verdient door op het scherm te tikken.

Kritische Noot

Hoewel deze cijfers indrukwekkend lijken, moeten ze met voorzichtigheid worden geïnterpreteerd. Vaak wordt door crypto beleggers naar dit soort statistieken gekeken, maar ze kunnen misleidend zijn. Er kan sprake zijn van dubbeltellingen en spooktransacties.

En in dit geval gaat het weer om het zoveelste onzinnige spelletje dat geen enkele toegevoegde waarde heeft en waarbij de cijfers kunnen zijn opgekrikt door bots.

Bovendien is het aantal transacties alleen relevant voor beleggers als deze trends zich op lange termijn voortzetten en wijzen op echt meer permanent gebruik van het protocol. Bij Aptos is dat voorlopig niet het geval en we doen ook niks met deze munt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.