Navigation

Herhaling: Arcadis: CFO dinsdag aanwezig bij Goldman Sachs conference

Herhaling: Arcadis: CFO dinsdag aanwezig bij Goldman Sachs conference

[Dit bericht is op vrijdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Aanstaande dinsdag zal de CFO van Arcadis $ARCAD aanwezig zijn op de Goldman Sachs Business Services Conference. Momenteel kan gesteld worden dat het aandeel in een uptrend zit. De aanwezigheid van de CFO op deze conferentie kan mogelijk leiden tot het "lekken" van nieuws dat kopers kan aantrekken.

De conferentie biedt een platform waar belangrijke bedrijfsleiders inzichten en vooruitzichten delen. De aanwezigheid van de CFO van Arcadis kan beleggers meer vertrouwen geven in de toekomstplannen en prestaties van het bedrijf, wat mogelijk een positieve invloed kan hebben op het aandeel.

Het aandeel Arcadis bevindt zich in een opwaartse trend. Hoewel er een kans op een correctie bestaat na de sterke koersstijging sinds het najaar van 2023, blijven de vooruitzichten positief. Eventuele winstnemingen worden als tijdelijk beschouwd.

Recent presenteerde (eind april) Arcadis positieve resultaten voor het eerste kwartaal van dit jaar. De omzet steeg met 3 procent op jaarbasis tot 968 miljoen euro, met een autonome groei van 4,4 procent. De EBITA steeg met 11 procent naar 97 miljoen euro, met een verbetering van de operationele EBITA-marge van 9,8 naar 10,7 procent.

Ondanks een negatieve vrije kasstroom van 97 miljoen euro, is dit een verbetering ten opzichte van een jaar eerder. De nettoschuld daalde tot 963 miljoen euro en de orderportefeuille bedroeg eind maart 3,316 miljard euro, met een autonome groei van 4,8 procent op kwartaalbasis.

Arcadis heeft zijn groeiplannen voor de komende drie jaar herhaald, met een verwachte jaarlijkse autonome omzetgroei van 5 tot 9 procent en een operationele EBITA-marge van minimaal 12,5 procent in 2026.

De komende conferentie kan beleggers misschien nieuw inzicht geven in deze plannen en de prestaties van het bedrijf, wat een positieve invloed kan hebben op de marktwaardering van Arcadis.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.