Navigation

ArcelorMittal: met resultaten - langs de zijlijn

ArcelorMittal $MT heeft zijn resultaten bekendgemaakt. Het bedrijf rapporteerde een EBITDA van 1,9 miljard dollar in het tweede kwartaal, een daling ten opzichte van de 2 miljard dollar in het eerste kwartaal.

De nettowinst bedroeg 504 miljoen dollar, lager dan de 938 miljoen dollar in het eerste kwartaal, voornamelijk als gevolg van non-cash items. De vrije kasstroom in het tweede kwartaal bedroeg 100 miljoen dollar.

Vooruitkijkend verwacht het bedrijf een positieve vrije kasstroom in 2024 en een geleidelijke vraagverbetering in de tweede helft van het jaar.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.