Navigation

Herhaling: Argenx onthult Vision 2030 en breidt klinische pijplijn uit - visie op het aandeel

Herhaling: Argenx onthult Vision 2030 en breidt klinische pijplijn uit - visie op het aandeel
pro

[Dit bericht is op maandag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

Argenx $ARGX heeft aangekondigd dat het op dinsdag 16 juli in New York een R&D-dag zal houden om zijn 'Vision 2030' te onthullen, waarin het biotechbedrijf zijn plannen voor de komende vijf jaar uiteenzet.

Het doel is om het aantal bereikte patiënten te verhogen van 10.000 naar 50.000 in 2030. CEO Tim van Hauwermeiren benadrukte dat Argenx in de afgelopen vijf jaar is uitgegroeid van een onderzoeksgerichte organisatie naar een wereldwijde innovator, die veilige en effectieve eersteklasmedicijnen levert aan patiënten wereldwijd.

Visie op het aandeel

We zijn in 2017 begonnen met een positie tegen een koers van 33 euro en hebben onlangs 50% van deze positie verkocht. Hoewel deze nieuwe gegevens positief zijn gaan we onze positie niet verder uitbreiden, omdat veel goed nieuws al in de huidige koers is verwerkt. We blijven echter optimistisch over de toekomstige ontwikkelingen, maar zien een minder snelle stijging dan in het verleden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.