Navigation

Argenx: sterk hoger - wegvallen concurrent - reeds op up vanaf 33 euro

Argenx $ARGX staat sterk hoger. De reden zou zijn dat het Japanse Chugai Pharma meldde deze ochtend dat het onderzoek rond de spierziekte myasthenia gravis (MG) niet het gehoopte resultaat heeft opgeleverd. Dit betekent een concurrent minder voor Argenx, dat met Vyvgart sinds eind 2022 een middel op de Amerikaanse markt heeft voor de behandeling van MG.

Wij zitten al sinds 33 euro op een stijging. We houden deze positie vast, maar gaan niet bijkopen. Veel goed nieuws zit in de koers en het is niet meer het goedkoopste aandeel. Als de koers verder stijgt, gaan we waarschijnlijk een deel winst nemen en zo een mooie free ride creëren. Ondanks dat we het aandeel duur vinden, willen we wel blijven participeren in dit aandeel.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.