Navigation

Argenx: Kepler zet hoger doel - maar aandeel terug naar hold - blik op aandeel

Kepler Cheuvreux [Kepler] heeft het koersdoel voor Argenx $ARGX verhoogd van 357,00 naar 375,00 euro. Wel werd het advies verlaagd van buy naar hold. Dit is voor ons weer eens aanleiding om naar het aandeel te kijken.

De visie van Kepler kunnen we ons in vinden. Echter, we blijven op en up. Argenx hebben we ooit op 33 euro gekocht en ook al zou het aandeel het een tijd slecht slecht doen, dit is nu een mooi voorbeeld van een free ride. In de toekomst rekenen we er ook op, ondanks de huidige zwakte en kans op meer zwakte op de korte termijn, dat de koers weer naar nieuwe records kan gaan.

Kepler schrijft dat hoewel er recente tegenslagen waren op het gebied van PV en ITP, de vooruitzichten voor de lange termijn robuust blijven, met de verwachting dat de omzetgroei van Vyvgart een belangrijke factor blijft voor Argenx.

Volgens de broker zijn er zowel op korte als middellange termijn geen duidelijke aanjagers voor een hogere koers. Kepler is van mening dat alle relevante informatie al in de huidige prijs is verwerkt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.