Navigation

Arm: lager na de cijfers in de nabeurs handel - langs de zijlijn

Na de beursgang in september rapporteerde Arm $ARM zijn kwartaalcijfers die de verwachtingen van Wall Street overtroffen met een winst per aandeel van 36 cent en een omzet van $806 miljoen.


Ondanks deze positieve resultaten daalden de aandelen nabeurs met ongeveer 7%. Dit komt door de outlook die een lichte daling in de winst- en omzetverwachtingen voor het huidige kwartaal aangeeft. Hoewel Arm qua bedrijf tot de top behoort, is het aandeel nog steeds aan de dure kant. Ook is de prijsactie van het aandeel niet overtuigend. Zodoende doen wij niets met dit aandeel.


Terug naar de cijfers van Arm. Het bedrijf leed een nettoverlies van $110 miljoen, deels te wijten aan een eenmalige aandelengerelateerde compensatie. Ondanks een afname van royalty-inkomsten, steeg de verkoop van licenties aanzienlijk. Arm waarschuwt voor mogelijke economische invloeden op toekomstige groei.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.