Navigation

ARM: aantal derivatenbeleggers heel rijk geworden - koers weer in melt-up - +30%

Bij het investeren in ARM $ARM zijn een aantal derivatenbeleggers heel rijk geworden. Ook bij Softbank dat nog steeds en belang heeft zijn ze heel blij. De grafiek ziet er een beetje 'bizar' uit. We doen ook niets met ARM, aangezien het aandeel heel duur is en deze stijging niet vol te houden is.

Immers, dan zou het aandeel aan het einde van het jaar boven de $3500 staan, wat een onrealistische stijging is die nog nooit eerder is vertoond. We zien het echter wel als een indicatie voor de chipbedrijven in het hoogwaardige segment, als een soort barometer. En die barometer slaat naar mooi weer uit (zie ook eerdere berichten).

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.