Navigation

Generatieve AI: een rapport van Goldman Sachs - kans of zeepbel

Generatieve AI: een rapport van Goldman Sachs - kans of zeepbel
pro

De Goldman Sachs Research Newsletter onderzoekt de huidige stand van generatieve AI-technologieën en de enorme investeringen die hiermee gepaard gaan. Ondanks dat bedrijven bereid zijn om meer dan $1 biljoen te investeren in AI-infrastructuur, blijven de voordelen tot nu toe beperkt.

Dit heeft geleid tot een discussie over de vraag of deze investeringen zich ooit terugbetalen. Het rapport, dat ook bijgesloten is, biedt een gedetailleerde analyse van zowel optimistische als sceptische standpunten over de economische impact van AI.

Samenvatting

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.