Navigation

Crypto: Arweave zet rally voort - verzenden berichten op AO testnet - al op stijging

De koers van Arweave $AR zet de rally voort. Wij zitten op een up in Arweave vanaf $9,40. De rally heeft (ondermeer) te maken met het feit dat er nu meer dan 1,2 miljoen berichten succesvol zijn verzonden op het AO testnet. Dit succes leidt ertoe dat de koers van Arweave "los is" en misschien wel verder stijgt.

Gezien het enorme potentieel van dit gedecentraliseerde opslagprotocol mag worden gesteld dat het zelfs nu nog goedkoop is. Dat zou dan inhouden dat de rally zich gaat voortzetten (geen garanties).

Onlangs heeft Arweave het publieke testnet voor Arweave AO vrijgegeven, zoals reeds gemeld op de website van scetrader. Dit is een schaalbaar blockchain-netwerk gebouwd op zijn gegevensplatform. Het team zegt zelf dat het netwerk schaalbaarder is dan welke blockchain dan ook.

Momenteel blijven we op een up zitten. Wel gaan we een stopmogelijke wijze inleggen, maar daar komen we dan op terug.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.