Navigation

ASMI: vertrek CEO wijst niet op ellende - verder bouwen aan technologie

Het aangekondigde vertrek van CEO Benjamin Loh bij ASMI na de jaarvergadering komt als een verrassing. Hij wordt opgevolgd door Chief Technology Officer Hichem M'Saad. Dit soort stappen wekken over het algemeen argwaan bij beleggers, vooral omdat Loh pas sinds 2020 de topman was.

In dit geval is het nog niet helemaal duidelijk waarom deze wisseling van de wacht heeft plaatsgevonden. Aangezien Loh niet wordt vervangen door iemand die volledig is gespecialiseerd in financiën, lijkt het erop dat daar niets mis mee is.

Hierdoor krijgen we meer het idee dat er bij ASMI een meer technologiegerichte strategie wordt ingezet. We verwachten dat deze verandering vooral benadrukt dat ASMI dus verder gaat bouwen aan haar technieken. Iets dat al onder Loh als in een versnelling was gekomen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.