Navigation

ASMI: sterke cijfers en verhoging outlook - maar moet je nu al weer kopen

ASMI: sterke cijfers en verhoging outlook - maar moet je nu al weer kopen
pro

ASM International [ASMI] $ASMI heeft zijn tweede kwartaalresultaten van 2024 aangekondigd, waarin een sterke toename van nieuwe orders en een lichte stijging van de omzet te zien is en de outlook werd verhoogd.

Ondanks een daling van de operationele marge, blijven de vooruitzichten voor de tweede helft van het jaar positiever dan verwacht. Het bedrijf verwacht verdere groei gedreven door vraag naar geavanceerde technologieën en geheugenchips.

Voor het derde kwartaal rekent ASMI op een omzet van 740 miljoen tot 780 miljoen euro, en voor de tweede helft van het jaar zou de omzetgroei 15 procent hoger moeten uitvallen dan in de eerste helft. Eerder gaf het bedrijf nog aan dat het verschil zo'n 10 procent zou zijn.

Visie op het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.