Navigation

Herhaling: ASML: BofA nog meer bullish - ziet 35% opwaarts potentieel aandeel - sleutelrol

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

ASML $ASML, dat op het punt staat het op één na grootste bedrijf van Europa te worden qua marktwaarde, krijgt een nieuwe impuls van Bank of America (BofA)

De aandelen hebben het potentieel om nog eens 35% te stijgen vanaf de huidige niveaus, vanwege de sleutelrol van de halfgeleiderapparatuur fabrikant in de kunstmatige intelligentie-boom, schrijft BofA-analist Didier Scemama in een notitie.

Scemama verwacht dat het Nederlandse bedrijf volgend jaar een omzet van 40 miljard euro ($43,5 miljard) zal boeken, een cijfer dat aan de bovenkant van het richtbereik van ASML ligt.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.