Navigation

ASML: nieuwe mijlpaal bereikt - boven de 1000 - reeds op up vanaf 560 euro

ASML: nieuwe mijlpaal bereikt - boven de 1000 - reeds op up vanaf 560 euro

Het aandeel van ASML $ASML staat momenteel boven de duizend euro, waarmee het een nieuwe mijlpaal in de koersvorming heeft bereikt. Deze stijging komt ons goed uit, aangezien we verwachten dat de koers nog verder zal stijgen.

Ondanks haar monopoliepositie, is ASML relatief goedkoop vergeleken met andere bedrijven die minder goed revolutionair zijn en meer concurrentie hebben, maar toch duurder zijn qua waardering. Zie ook de artikelen in onze database.

ASML staat aan het begin van een volledig nieuwe cyclus met de introductie van nieuwe machines die de artificiële intelligentierevolutie voortstuwen. Deze machines zijn niet alleen noodzakelijk, maar ook de enige die geschikt zijn voor deze taak.

Dit benadrukt de unieke en sterke positie van ASML in de markt. We zitten al op een stijging vanaf 560 euro en blijven vasthouden aan onze positie, met de verwachting dat deze trend zich voortzet.

Hoewel we niet uitgaan van een rechte lijn in de koersstijging, is het evident dat de sterke positie van ASML kan leiden tot meer winsten. De voortdurende vraag naar hun innovatieve machines, die essentieel zijn voor de verdere ontwikkeling van AI, onderstreept hun belang in de technologische vooruitgang. Het vertrouwen in ASML blijft dan ook onverminderd groot.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.