Navigation

ASML: Samsung schaalt EUV-plannen tijdelijk terug - media - implicaties en het aandeel

ASML: Samsung schaalt EUV-plannen tijdelijk terug - media - 
 implicaties en het aandeel
pro

Samsung heeft volgens de media besloten om hun plannen voor de samenwerking met ASML $ASML op het gebied van geavanceerde EUV-technologie terug te schalen.

Dit heeft geleid tot onzekerheid over de toekomst van een gezamenlijk onderzoekscentrum dat zou worden opgezet. Deze stap kan gevolgen hebben voor zowel de halfgeleiderindustrie in Zuid-Korea als wereldwijd.

De beslissing om de introductie van apparatuur te verminderen en de bouw van het R&D-centrum stop te zetten, weerspiegelt een belangrijke verschuiving in Samsungs halfgeleiderstrategie na de benoeming van vicevoorzitter Jun Young-hyun.

Implicaties en visie op het aandeel ASML

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.