Navigation

ASML & TSMC: bangmakerij Bloomberg over invasie Taiwan en ontmantelen machines

Zojuist kwamen we een meest onzinnig artikel die we in tijden hebben gezien. Notabene op Bloomberg, maar goed, ook de besten maken wel eens een foutje in paniek zaaien en click bait.

Het bericht stelt dat ASML $ASML en Taiwan Semiconductor $TSMC hun machines uit elkaar kunnen halen als China inderdaad van plan is om Taiwan aan te vallen: een invasie.

Dit zien we letterlijk als pure stemmingmakerij. Hoewel er constant sprake is van dreiging, is er momenteel geen enkel bewijs voor een militaire actie. Dit bericht zouden we dan ook willen negeren en zelfs willen benadrukken dat we het een zwaktebod vinden dat een groot persbureau als Bloomberg zulke rare dingen brengt.

Het is sowieso een onzin-bericht van Bloomberg omdat de machines van ASML en anderen constant onderhoud nodig hebben, dus binnen een half jaar doen die het niet meer.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.