Navigation

ASML: aanwezig op een aantal broker events deze week - kans op upgrades

Volgende week staan er een aantal belangrijke evenementen op de agenda waaronder de MS Titans Conference en de Susquehanna Tech Conference. Een van de bedrijven die daar aanwezig zal zijn, is $ASML. Dit vergroot de kans op brokers upgrades.

Wij zijn optimistisch gestemd over dit aandeel vanaf de 560 euro in de huidige cyclus. Gegevens van TSMC, NVIDIA en andere belangrijke spelers in de sector wijzen op een toenemende vraag naar hoogwaardige chip-apparatuur wat gunstig is voor ASML.

Bovendien wordt er volgens van een bron mogelijk een winstupgrade in het derde of vierde kwartaal gegeven. Hoewel er op korte termijn mogelijk een correctie kan optreden, afhankelijk van de algehele stemming, wordt verwacht dat de lange termijn trend intact is.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.