Navigation

ASR: gegevens beleggerdag - positief voor de trend

ASR: gegevens beleggerdag - positief voor de trend
pro

Vandaag heeft ASR $ASR zijn beleggersdag (Capital Markets Day) gehouden, waarbij belangrijke informatie over de toekomstplannen en financiële strategieën van het bedrijf werd gepresenteerd. De meeste informatie die hieruit is gekomen was niet echt verrassend. De toon was duidelijk positief.

Eerder vandaag hebben we al een korte instant view gepubliceerd met de eerste inzichten. De koers van het aandeel reageert rustig en staat iets lager, mogelijk doordat beleggers wat winst nemen na de hooggespannen verwachtingen voor deze dag.

De beleggersdag van ASR bevat vooral positieve elementen. Hoewel de koers op korte termijn iets kan corrigeren naar ongeveer 42 euro of mogelijk 39 euro, blijft de lange termijntrend positief, vooral gezien de recente uitbraak van het aandeel. We blijven dus positief over ASR na de beleggersdag en als je long zit zouden we een stop net onder de tweede VWAP leggen om zekerheid te creëren.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.