Navigation

Crypto: token van Audius gaat niks worden - geen tractie op TikTok - intenties

Crypto: token van Audius gaat niks worden - geen tractie op TikTok - intenties

Wie het zich nog kan herinneren, in februari 2023 meldde Audius een samenwerking met TikTok. Deze zogenaamde samenwerking was om het Web 3.0 muziek streaming platform Audius (AUDIO) te ondersteunen en toe te voegen aan het social media platform TikTok. Daar is nooit enige tractie op gekomen en komt te weinig uit.

Gaat niks worden bij de huidige informatie

Het Audius platform is "verdacht" en de munt zouden we ver weg van blijven. Wij zien bij de huidige bekende informatie voorlopig geen permanente en echte stijging van de AUDIO-token.

Het platform komt niet echt van de grond qua gebruikers en er is zelfs twijfel of de gebruikersaantallen wel kloppen. Dus, naast een eventuele pump door de zogenaamde sprookjes van influencers op Youtube (die hiervoor worden betaald), zal de munt ons inziens niks doen.

Slechte tokenomics

De tokenomics van Audius, de AUDIO-token, laat ook te wensen over. Audius heeft een bestaande voorraad van 1,23 miljard tokens, waarvan bijna 1,195 miljard op de markt zijn. Er is geen zicht op een maximum.

Vooral het team en de investeerders zitten groot in de AUDIO token. Als deze partijen hun munten verkopen, leidt dat tot prijsdruk.

De slechte tokenomics en een ingeschatte jaarlijkse inflatie van 7% zijn naast de twijfels over de intenties van het platform extra minpunten. Dit alles is ongunstig en kan een reden zijn waarom elke stijging wordt tegengehouden.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.