Navigation

Avalanche Foundation: reservering 50 miljoen harde assets - verdacht

De Avalanche Foundation reserveert tot $50 miljoen om getokeniseerde assets (echte wereld assets of off-chain assets getokeniseerd op de Avalanche blockchain) aan te kopen.


Visie op bericht: alarmbellen gaan af
Dit bericht laat bij ons alle alarmbellen afgaan. Het is namelijk de Avalanche Foundation die deze assets aankoopt. En dat houdt in dat degenen die hierachter zitten eigenlijk eigenaar zijn van deze assets.

Zij vergaren dus vermogen voor henzelf en dat mag op zijn minst als zeer ongepast worden gezien. Na dit bericht blijven wij ver weg van Avalanche en haar token AVAX. De move om via de Avalanche Foundation echte hard assets aan te schaffen is voor ons een signaal dat de eigenaren over zijn gegaan tot cashen ten koste van de tokenhouders.


Enige achtergrond bij het bericht

De aankoop omvat aandelen, kredieten, vastgoed, grondstoffen en activa die native zijn voor blockchain. Het doel is, volgens Avalanche, om bredere toegang tot private marktbeleggingen te vergemakkelijken door efficiënte on-chain activa-uitgifte en beheer te combineren met tokenisatie. Volgens het rapport zullen traditionele effecten binnen 5-10 jaar gedigitaliseerd worden. Avalanche verwacht dat de tokenized effectenmarkt tegen 2030 $20 biljoen waard zijn.

Avalanche Foundation Launches Avalanche Vista, a $50M Initiative to Pioneer the Future of Asset Tokenization | Avalanche Blog
New program, “Avalanche Vista,” aims to showcase the value of tokenizing a wide range of asset classes including equity, credit, real estate, and commodities.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.