Navigation

Broadcom: cijfers aan lichte kant- zo nu en dan traden - Apple

Broadcom $AVGO ging nabeurs iets lager na de cijfers. Vooralsnog doet het aandeel het heel goed, maar wij  zien vooral zo nu en dan trading kansen en zijn voor de rest toeschouwer.

Het aandeel is erg duur en we hebben het idee dat Apple $AAPL uiteindelijk helemaal afscheid gaat nemen van Broadcom. Dat zou dan ook het einde zijn van een miljardendeal voor Broadcom.

De winst per aandeel voor het derde kwartaal bedroeg $10,54, wat 1 procent hoger is dan de verwachting van analisten van $10,42. Dit betekent een stijging van 8 procent ten opzichte van de winst van $9,73 per aandeel in dezelfde periode vorig jaar.

Het bedrijf rapporteerde een kwartaalomzet van $8,88 miljard, wat 0,2 procent hoger is dan de analistenverwachting van $8,86 miljard. Dit markeert een stijging van 4,9 procent ten opzichte van de omzet van $8,46 miljard in dezelfde periode vorig jaar.

Broadcom heeft ook de verwachting uitgesproken voor het vierde kwartaal. De geschatte omzet voor het vierde kwartaal wordt geschat op ongeveer $9,27 miljard, wat iets lager is dan de geschatte $9,28 miljard

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.