Navigation

Avantium: financiering tijdens BAVA goedgekeurd - volgen met grote interesse

Avantium $AVTX heeft tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering (BAVA) goedkeuring gekregen voor alle agendapunten. Alle punten op het gebied van financiering zijn goedgeleurd.

Het financieringsplan was al aangekondigd op de beleggersdag op 13 december. Het bedrijf denkt dat het voldoende kapitalisatie zal hebben tot de volledige operationele status van de nieuwe FDCA Flagship fabriek is bereikt. Wij voorzien dat er nog wel meer geld bij moet omdat er ook altijd onvoorziene omstandigheden langskomen.

Avantium is momenteel in gesprek met potentiële nieuwe investeerders. Dat geeft aan dat er meer geld aankomt. Zoals we eerder hebben geschreven, volgen we het aandeel in het "gokkersgedeelte" met een grote interess . We sluiten het niet uit dat we op een gegeven moment toch gaan instappen, nu wachten we nog af. (Zie ook eerdere berichten.)

De goedkeuring tijdens de BAVA omvat het recht om voor 50 miljoen euro aan nieuwe aandelen uit te geven, met een mogelijke verhoging van 20 miljoen euro. Het bedrijf heeft ook toestemming gekregen voor het uitgeven van warrants.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.