Navigation

Azië: overwegend een lager beeld

Aziatische indices staan voornamelijk lager na een lager slot op Wall Street en berichten in de media dat de VS deze week nieuwe sancties gaat opleggen aan de Chinese techsectoren.

Investeerders wachten ook op de kwartaalcijfers die later deze week worden verwacht, waaronder die van Alibaba Group, Sony en SoftBank.

De Japanse Nikkei blijft redelijk liggen, maar Chinese indices zijn overwegend lager. De Koreaanse Kospi is zwak en Australië staat ook lager. De aandelenmarkt in India blijft redelijk liggen en staat zelfs iets hoger.

[De huidige situatie in Azië laat zien dat markten onzekerder zijn. Vooral de ontwikkelingen in China zijn momenteel een negatieve factor. De Chinese aandelenmarkt is op korte termijn nerveuzer, maar of er echt een grote daling komt is maar de vraag. Dit komt doordat de Chinese overheid dan waarschijnlijk de markt zal ondersteunen met aankopen.]

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.