Navigation

Azie: beperkte bewegingen

In de handel op dinsdag werd een gevarieerd beeld gezien op de Aziatische markten, waarbij Tokio fractioneel winst boekt terwijl Hong Kong een daling doormaakt.

De Japanse lonen toonden een stijging. En ondanks zwakkere export- en importgegevens hebben Chinese aandelen een relatief stabiele positie weten te behouden met de mainland China indices die rond het slot van dinsdag blijven.

Zoals verwacht IS een overname van Toshiba aanstaande. In India hebben de bedrijfsresultaten een gemengd effect en Chinese tech-aandelen staan onder druk.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.