Navigation

Azerion sterk hoger - verkoop onderdelen voltooid - dalende trend

Het aandeel Azerion $AZRN staat sterk hoger. We zien geen enkele aanleiding om iets te ondernemen met dit aandeel. We beschouwen het als een als een vaag bedrijf met zeer slechte financiën. Elke grotere rally is mogelijk een verkoopmoment.


In reactie op de aankondiging van 1 augustus 2023, maakte Azerion vandaag bekend dat de verkoop van haar Youda Games-portfolio, inclusief het sociale kaartspel Governor of Poker 3, aan Playtika Holding Corp is voltooid.  
Azerion zal meer details over de transactie verstrekken samen met haar tussentijdse financiële resultaten voor Q2 en H1 2023 op 31 augustus.

Azerion completes sale of Youda Games Portfolio to Playtika
Amsterdam, 28 August 2023 – Further to its announcement dated 1 August 2023 (link to announcement), Azerion today announces the completion of the sale of…

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.