Navigation

Boeing: United, Aeromexico en Turkish Air gaan 737 MAX weer in dienst nemen - gunstig

Wat we al suggereerde: het defect bij Alaska Air was "een storm in een glas thee" en wordt goed opgelost door Boeing $BA. Een woordvoerder van Boeing $BA heeft aangekondigd dat United, Aeromexico en Turkish Air binnenkort de 737 MAX-vliegtuigen weer in dienst nemen.

We zullen hier zo nodig later deze week op terugkomen, omdat we mogelijk een kans zien om te verzwaren op aantrekkelijke niveaus. We zitten reeds op een up (zie ook eerdere berichten).

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.