Navigation

Alibaba: ondersteuning Llama 2 - bullish

Alibaba BABA) heeft aangekondigd dat het ondersteuning zal bieden voor Llama 2, het open-source AI-systeem van Meta (META). Hierdoor kunnen Chinese gebruikers programma's maken die gebruikmaken van Llama 2.

Dit maakt Alibaba het eerste Chinese bedrijf dat toegang krijgt tot Llama 2 en dit biedt kansen voor de cloud business van Alibaba in China. Het partnerschap kan ook Meta helpen, aangezien Facebook in China verboden is en een samenwerking met Alibaba mogelijk kan leiden tot opheffing van dat verbod.

Visie op aandeel Alibaba

Dit nieuws kan als veelbelovend worden beschouwd. Sinds Alibaba bekendmaakte het bedrijf op te splitsen hebben we een opwaartse visie. We voorzien een mogelijke verdubbeling van de koers ergens in de komende maanden tot 2 jaar.

Dit is een ruime tijdsperiode, maar dat moet ook wel aangezien we niet kunnen voorzien wanneer het bedrijf onder druk van de Chinese overheid handelingen verricht.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.