Navigation

Barco: neemt activiteiten van China Film Equipment over - langs de zijlijn

Barco $BARC versterkt zijn betrokkenheid in de bioscoopsector en neemt de premium cinema-activiteiten van Cinionic over van China Film Equipment. Dit kan mogelijk een hele kleine bijdrage gaan leveren aan de resultaten van Barco, hoewel de deal meer wordt gezien als een consolidatie. Toch gaan we nu nog niets doen met het aandeel. Dit heeft te maken met de zwakte in de healthcare unit van Barco.

Wel kan gesteld worden dat het aandeel op basis van prijsactie rond een langere steun ligt. Dit is echter te twijfelachtig om alweer in te stappen gezien de zeer beperkte instroom van gelden richting dit aandeel.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.