Navigation

Bayer: rustige reactie op slecht nieuws - een meevaller - artikel

De aandelen van Bayer $BAYN herstellen na de aankondiging van een dividendverlaging om de schuld te verminderen na de overname van Monsanto.

De voorgestelde verlaging zal de kasstroom in de komende jaren verminderen en helpt bij het terugdringen van de schuld. Verdere strategische acties zijn nodig om het evenwicht te herstellen.

We hebben eerder vandaag een artikel gemaakt over Bayer. De reactie van het aandeel valt mee. We zien zelfs een stijging en als de markt de lagere dividenden accepteert sluiten het niet uit dat we zelfs gaan verzwaren in het aandeel.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.