Navigation

Herhaling: Bedrijfsresultaten: verwachtingen enkele market movers

[Dit bericht is op donderdag in de feed geplaatst en wordt nu onbewerkt herhaald.]

PepsiCo $PEP zal vrijdag voor de opening van de markt de cijfers vrijgeven. Analisten schatten de omzet op 28,4 miljard dollar, wat een stijging zou betekenen van bijna 1,5% op jaarbasis. De winst per aandeel wordt ingeschat op 1,72 dollar, een stijging van 3% ten opzichte van vorig jaar.

Coca-Cola $KO komt volgende week dinsdag met de cijfers. Wall Street-analisten verwachten een omzet van 10,64 miljard dollar, een stijging van ruim 5% op jaarbasis. De winst per aandeel wordt ingeschat op 0,49 dollarcent, wat een stijging zou betekenen van bijna 9% op jaarbasis.

AirBNB $ABNB komt ook volgende week dinsdag met resultaten. De verwachting is dat de omzet 2,16 miljard dollar bedraagt, een stijging van 13,5% op jaarbasis. De winst per aandeel wordt ingeschat op 64 cent, een stijging van ruim 33% op jaarbasis.

Shopify $SHOP is dinsdag ook aan de beurt met cijfers. Analisten schatten een omzet van 2,08 miljard dollar, een stijging van 20%, met een winst per aandeel van 0,31 cent, wat een stijging van bijna 343% op jaarbasis betekent.

Cisco $CSCO is volgende week woensdag aan de beurt met cijfers. Analisten verwachten een omzet van 12,7 miljard dollar, een daling van 6,5% op jaarbasis. De winst per aandeel wordt ingeschat op 0,84 cent, een daling van ongeveer 4,5% op jaarbasis.

Sony $SONY zal woensdag rapporteren. Analisten schatten een omzet in van ongeveer 24,6 miljard dollar. Een stijging van ruim 2% jaar op jaar, bij een winst per aandeel in dollars van 1,65 wat een daling zou zijn van 11% jaar op jaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.