Navigation

Bedrijfsresultaten VS: verwachtingen enkele market movers komende dagen

Walmart $WMT zal volgende week dinsdag haar cijfers vrijgeven. Analisten voorspellen een omzet van ruim $170 miljard, een stijging van 3,5%, met een winst per aandeel van $1,63, wat een daling zou betekenen van bijna 5%.

Home Depot $HD is dinsdag aan de beurt, waarbij analisten een omzet van $34,5 miljard verwachten, wat een daling van 3,3% op jaarbasis betekent. De winst per aandeel wordt geschat op $2,76, een daling van ongeveer 16% ten opzichte van vorig jaar.

Palo Alto Networks $PANW zal ook op dinsdag haar resultaten bekendmaken. Analisten voorspellen een omzet van $1,97 miljard, een stijging van 19% ten opzichte van het voorgaande jaar. De winst per aandeel wordt verwacht op $1,30, een stijging van 24% op jaarbasis.

Medtronic $MDT zal tevens dinsdag haar resultaten bekendmaken, waarbij analisten een omzet van $7,95 miljard verwachten, een stijging van bijna 3%, met een winst per aandeel van $1,26, een daling van 3% op jaarbasis.

NVIDIA $NVDA presenteert woensdag de cijfers. Analisten voorspellen een omzet van $20,2 miljard, een stijging van 235% op jaarbasis, met een winst per aandeel van $4,53, wat een stijging van bijna 415% zou betekenen.

Analog Devices $ADI zal woensdag zijn financiële resultaten bekendmaken. Volgens Wall Street-analisten wordt een omzet van $2,5 miljard verwacht, wat neerkomt op een daling van ruim 23% vergeleken met het voorgaande jaar. De winst per aandeel wordt geschat op $1,71, een daling van bijna 38% ten opzichte van vorig jaar.

Synopsys $SNPS zal ook op woensdag haar resultaten bekendmaken. Analisten schatten dat de omzet is gestegen naar $1,65 miljard, een toename van bijna 21% vergeleken met het voorgaande jaar. De verwachte winst per aandeel bedraagt $3,43, een stijging van bijna 31% ten opzichte van vorig jaar.

Bookings Holdings $BKNG zal donderdag haar financiële cijfers presenteren. Analisten voorspellen een omzet van $4,7 miljard, wat een stijging van 16% inhoudt ten opzichte van het voorgaande jaar. De verwachte winst per aandeel wordt geschat op $29,54, een stijging van ruim 19% vergeleken met vorig jaar.

Newmont Mining $NEM is ook donderdag aan de beurt. De schattingen wijzen op een omzet van $5 miljard, een stijging van 56% ten opzichte van vorig jaar. De voorspelde winst per aandeel is 69 dollarcents, wat een stijging van bijna 57% betekent vergeleken met het voorgaande jaar.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.