Navigation

Bedrijfsresultaten VS: verwachtingen enkele market movers

Workday $WDAY zal maandag zijn cijfers vrijgeven. Analisten verwachten een omzet van ongeveer 1,92 miljard dollar. Dat zal een stijging zijn van 16,5% op jaarbasis. De winst per aandeel wordt ingeschat op 1,47. Dat is een stijging van ruim 48% jaar op jaar.

Lowe's $LOW zal ook dinsdag de cijfers vrijgeven. Analisten schatten daar een omzet van 18,3 miljard dollar, wat een daling zou zijn van 18% op jaarbasis bij een winst per aandeel van 1,67. Dat zou een daling van jaar op jaar zijn van bijna 27%.

Salesforce $CRM komt woensdag met cijfers. Wall Street analisten schatten de omzet in op 9,2 miljard dollar. Dat zou betekenen dat deze is toegenomen met ruim 10% jaar op jaar. De winst per aandeel wordt ingeschat op 2,26. Dat is een stijging van bijna 35% jaar op jaar.

Snowflake $SNOW is ook woensdag aan de beurt. Analisten zien een omzet van 759 miljoen dollar. Dit zou een stijging zijn van bijna 29% jaar op jaar. De winst per aandeel wordt ingeschat op 18 cent, een stijging van 28,5% jaar op jaar.

Anheuser-Busch $BUD presenteert donderdag de cijfers. Daar zien analisten een omzet van 15,3 miljard dollar, wat een stijging zou zijn van 4% jaar op jaar. Dit bij een winst per aandeel van 76 cent, een daling van bijna 12% jaar op jaar.

NetEase $NTES presenteert donderdag de cijfers. Wall Street analisten zien een omzet van 3,94 miljard dollar. Dat is een stijging van ruim 7% jaar op jaar. De winst per aandeel zou dan uitkomen op 1,72 dollar. Een stijging van ruim 60% jaar op jaar gemeten

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.