Navigation

Besi: onzekerheden zijn toegenomen - winst veilig door stop

Besi: onzekerheden zijn toegenomen - winst veilig door stop
pro

De koers van Besi $BESI is alleen maar verder gedaald op vrijdag en daalt ook vandaag met als momentopname een min van 6%. Dit komt nog steeds door een artikel in de Koreaanse pers op vrijdag waarin wordt gesuggereerd dat Hynix en Samsung mogelijk hun plannen met hybride bonding kunnen vertragen (zie berichten van vrijdag).

Ook wordt er gesproken door een bron over de ontwikkeling van een concurrerend product, maar omdat deze informatie slechts van één bron komt, zijn we erg voorzichtig en willen we benadrukken dat dit voorlopig pure speculatie is. Mocht dit echter waar zijn, dan kan dit het hele verhaal van hybride bonding verstoren en zal de groei van Besi aanzienlijk lager uitvallen.

De stop als ijkpunt in de up

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.