Navigation

Besi: lift mee - onzekerheden blijven - nog steeds op up - stop in winst

Het aandeel Besi $BESI stijgt mee op het algehele sentiment in de chipsector, mede door de sterke cijfers van Micron Technology. Onlangs heeft Besi haar cijfers gepresenteerd, die gemengd waren. Daarna is de koers gedaald doordat er berichten circuleren in de Koreaanse media over mogelijke vertragingen in de orders voor hybrid bonding. (Zie ook eerdere berichten.)

Hynix (samen met Samsung) zou namelijk bezig zijn met het samenvoegen van oudere apparatuur, wat tot vertraagde bestellingen bij Besi zou kunnen leiden. Daarnaast blijven er geruchten circuleren dat een concurrent werkt aan een vergelijkbare toepassing als die van Besi.

Hoewel de cijfers van Besi door ons als matig werden beoordeeld is vooral de kans van het uitstellen van orders voor hybrid bonding een serieus risico.

We hebben een up, maar hebben ook een stop-loss ingesteld voor Besi, en als deze wordt geraakt, gaan we onze positie verlaten. Tot nu toe is deze stop-loss echter nog niet definitief geraakt, zoals eerder gemeld. Dat betekent dat we nog steeds op een stijging zitten.

Desalniettemin hebben we niet de intentie om onze positie te verzwaren. Als de koers verder stijgt, overwegen we zelfs onze positie verder te verkleinen, omdat de stijging van Besi momenteel voornamelijk wordt gedreven door sentiment en niet door nieuwe informatie.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.