Navigation

Besi: grootste verliezer onder de chips in Amsterdam - misschien wel te grote melt-up

Het aandeel Besi $BESI is in Amsterdam de grootste daler onder de chipaandelen, naar aanleiding van de negatieve update van Intel. Momenteel bevinden we ons in een luxe situatie met een up vanaf 62,5 euro.

Echter, zoals eerder aangegeven, stellen we het vergroten van ons aandelenbezit uit. Op basis van de huidige cijfers en toekomstperspectieven is Besi zeker niet meer het meest goedkope chipaandeel.

Bij het bekijken van de grafiek is er een aanzienlijke 'melt-up' zichtbaar. Het zou verstandig zijn om eerst de onderkant van het middelste gedeelte van het trendkanaal te testen voordat verdere stappen worden ondernomen.

Het is echter belangrijk op te merken dat hybrid bonding in de toekomst tot aanzienlijke winstgroei kan leiden. Dit is een reden om op een stijging te blijven zitten, ondanks het risico op consolidatie of een tijdelijke daling. Mocht de koers echter dalen, overwegen we opnieuw een grotere positie in het aandeel in te nemen. Tot slot zijn we over het algemeen optimistisch over chipaandelen.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.