Navigation

Bilfinger: verhoogt outlook - zeer beperkte overlap met SBM

Bilfinger: verhoogt outlook - zeer beperkte overlap met SBM
pro

Bilfinger heeft zijn verwachtingen voor het financiële jaar 2024 verhoogd. Het bedrijf verwacht nu een omzet tussen €4,8 en €5,2 miljard, wat hoger is dan de eerder geschatte €4,5 tot €4,8 miljard.

Daarnaast hebben ze hun verwachte EBITA-marge aangepast naar een bereik van 4,8% tot 5,2%, iets lager dan de eerdere schatting van 4,9% tot 5,2%. Verder is de verwachte vrije kasstroom nu tussen €100 en €140 miljoen, verlaagd van de eerdere schatting van €122 tot €136 miljoen.

Sectoren die kunnen profiteren van deze positieve vooruitzichten van Bilfinger zijn onder andere de olie- en gasindustrie, de energiesector, en de chemische industrie. Het kan wijzen op een betere gang van zaken.

Deze sectoren kunnen voordeel halen uit de verbeterde financiële prestaties van Bilfinger, omdat dit betekent dat het bedrijf mogelijk meer investeringen kan doen in technologieën en diensten die de efficiëntie en betrouwbaarheid van hun industriële processen verbeteren.

Bovendien kunnen bedrijven in deze sectoren rekenen op een stabielere en mogelijk uitgebreidere dienstverlening van Bilfinger, wat bijdraagt aan hun eigen operationele continuïteit en groei.

Bilfinger is een Duits bedrijf dat industriële diensten levert, zoals onderhoud en reparaties, aan bedrijven in verschillende sectoren, waaronder olie en gas, energie, en chemie.

Overlap met SBM is zeer beperkt: het aandeel

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Gerelateerd