Navigation

Crypto: Binance - kraak KYC-gegevens onjuist - techniek is sterk

Er zijn berichten over een mogelijk groot lek van Know Your Customer (KYC) gegevens bij Binance. Dit is volgens Binance incorrect. Het platform beweert dat de beveiliging intact is en geen accounts zijn gelekt.

Wij denken ook dat de gegevens niet gekraakt zijn. De techniek van Binance is heel sterk. Dat gezegd hebbende, zouden we ook niets met de BNB-token doen. We staan kritisch tegenover Binance. Er zijn lopende juridische kwesties rondom Binance en haar oprichter CZ, wat kan bijdragen aan de voortdurende onzekerheid over de toekomst van het platform. Mocht het echt misgaan door deze juridische kwesties, kan dit zelfs een negatieve tijdelijke impact op de hele cryptomarkt hebben.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.