Navigation

Crypto: Bitcoin spot ETF's één na grootste inflow - koers boven 70K - bullish voor trend

Bitcoin spot-ETF's hadden op 4 juni een totale netto-instroom van $887 miljoen. Dit is de op één na hoogste eendaagse netto-instroom in de geschiedenis.

Deze aanzienlijke instroom in spot-ETF's duidt op een sterk toenemende interesse en vertrouwen van beleggers in Bitcoin als investeringsmiddel. Dit kan leiden tot een verdere prijsstijging van Bitcoin. Momenteel zitten we op een stijging vanaf 33.000 dollar en we gaan kijken of we groter in Bitcoin willen stappen.

Daarvoor zouden we graag een doorbraak zien uit de huidige zone. In ieder geval zijn de gegevens een onderliggend trend en een bullish signaal voor de langere termijn

Grayscale ETF GBTC had een instroom van $28,1957 miljoen, Fidelity ETF FBTC had een instroom van $379 miljoen en BlackRock ETF IBIT had een instroom van $274 miljoen. De totale netto-vermogenswaarde van Bitcoin spot-ETF's bedraagt $61,46 miljard.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.