Navigation

Crypto: Bitcoin blijft goed liggen - nog steeds in weerstand na data banen VS

Na de werkgelegenheidsverslagen in Amerika is Bitcoin hoger gegaan. Echter, het is nog geen uitgemaakte zaak voor Bitcoin, aangezien het nog steeds in haar weerstandszone verkeert. Pas wanneer de munt deze zone doorbreekt en definitief voor een verdere opwaartse trend kiest, kan worden verwacht dat er een verdere sterke rally zal plaatsvinden.

Tot die tijd is het mogelijk dat er eerst nog steeds een correctie optreedt voordat Bitcoin nieuwe recordhoogtes bereikt. Desondanks blijft de verwachting dat Bitcoin verder kan stijgen, zelfs als er eerst een correctie plaatsvindt.

We blijven positief over Bitcoin en zijn op een up gegaan op 33.000 dollar. We houden deze up vast, omdat we erop rekenen dat de kans op een verdere rally groot is op de zeer korte termijn en misschien wel vandaag.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.