Navigation

Crypto: BlackRock portefeuilles in toekomst mogelijk meer BTC - interview Rieder

De portefeuilles van BlackRock zouden in de komende jaren mogelijk meer Bitcoin kunnen gaan bevatten, aangezien 's werelds grootste vermogensbeheerder momenteel een zeer kleine blootstelling aan Bitcoin heeft. Dit vertelde Rick Rieder, de BlackRock chief investment officer of global fixed income and head of global allocation, aan The Wall Street Journal op donderdag.

Deze exposure zou kunnen veranderen samen met de publieke attitudes. Volgens Rieder zal de tijd het leren of Bitcoin een groot deel van het allocatiekader van activa zal worden. Het interview werd gegeven op de WSJ's Take On the Week podcast.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.