Navigation

Crypto: Bitcoin is exponentieel goud volgens Fidelity - power curve

Crypto: Bitcoin is exponentieel goud volgens Fidelity - power curve
pro

Bitcoin wordt vaak gezien als "exponentieel goud" en wordt een belangrijke waardeopslag. De prijs van Bitcoin wordt grotendeels beïnvloed door de groei van zijn netwerk, dat wordt aangedreven door de beperkte beschikbaarheid van Bitcoin, economische beleidsmaatregelen en marktsentiment. Dit schrijft Jurrien Timmer van Fidelity.

De groei van Bitcoin kan worden vergeleken met andere technologische vooruitgangen in de geschiedenis, die een typisch S-curve patroon volgen. Dit betekent dat de waarde van Bitcoin sterk verbonden is met het aantal gebruikers en transacties op het netwerk.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.