Navigation

Crypto: Marc Cuban heeft contraire visie over steun Trump en Bitcoin

Hier is een tegengestelde mening van Marc Cuban over de opkomst van de steun van Silicon Valley voor voormalig president Trump.

Niet omdat de voormalig president een veel sterkere voorstander van crypto is. Dat is leuk, maar dat heeft geen grote invloed op de prijs van crypto. Het maakt het makkelijker om een crypto-bedrijf te runnen vanwege de onvermijdelijke, en noodzakelijke, veranderingen bij de SEC, aldus Cuban.

Wat de prijs van BTC zal stimuleren, zijn lagere belastingtarieven en tarieven, die, als de geschiedenis een gids is (en dat is niet altijd het geval), inflatoir zijn.

Combineer dat met wereldwijde onzekerheid over de geopolitieke rol van de VS, en de impact op de Amerikaanse dollar als reservemunt, en je kunt de sterren niet beter op één lijn krijgen voor een BTC-prijsversnelling.

Hoe hoog kan de prijs gaan? Veel hoger dan je denkt volgens Cuban. Vergeet niet dat de markt voor BTC wereldwijd is. En de voorraad heeft een eindlimiet van 21 miljoen BTC, met onbeperkte fractionalisatie.

De wereldwijde valuta

Houd dat in gedachten terwijl je overweegt wat er gebeurt als BTC, vanwege geopolitieke onzekerheid en de daling van de dollar als reservemunt, wereldwijd een veilige haven wordt. Dit betekent dat BTC hetgeen kan worden waar landen en wij allemaal naar kijken om onze besparingen te beschermen, zo is de mening van Cuban. Gek? Het gebeurt al in landen die te maken hebben met hyperinflatie.

En als de dingen echt verder gaan dan we ons vandaag kunnen voorstellen, dan wordt BTC precies wat de maximalisten voor ogen hebben: een wereldwijde valuta.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.