Navigation

Cyrpto: Bitcoin boven USD 60.000 - rally houdt aan - versnelling korte termijn

Cyrpto: Bitcoin boven USD 60.000 - rally houdt aan - versnelling korte termijn

De koers van Bitcoin is dwars door de 60.000 gegaan en noteert nu rond de 60.460 dollar. Het ziet ernaar uit dat de melt-up nog doorgaat, waarbij er wel één opmerking gemaakt mag worden. Het gaat namelijk allemaal wel heel makkelijk. Maar dat hoort bij het begin van de melt-up, waarbij we er ook voor willen waarschuwen dat het natuurlijk niet in een rechte lijnen naar boven zal gaan en er ook weer en dag met een correctie komt.

Echter op dit moment zien we dat de inflows in Bitcoin zo hoog zijn dat we er wel vanuit gaan dat de koers verder naar boven gaat. De stijging vindt dus plaats door de inflows binnen de spot Bitcoin ETF's. Maar daarnaast kan het ook ermee te maken hebben dat JPMorgan met een rapport kwam waarin het bullish is geworden op crypto.

Overigens, dat betekent ook dat de altcoins hiervan profiteren en ook deze zien we duidelijk hoger liggen. All in all gaat Bitcoin de rally mogelijk eerst voortzetten en zal de rest van de markt waarschijnlijk op sleeptouw nemen.

Zoals eerder aangegeven hielden we rekening met een koers voor Bitcoin van 60.000 dollar. We denken echter dat nu deze is bereikt, dat je eerst een verdere rally gaat krijgen. Waar de koers naartoe gaat, dat weten we niet. Maar we gaan er vanuit dat er een aanzienlijk verdere stijging zou kunnen plaatsvinden. Na deze stijging rekenen we overigens wel op een correctie. Ook omdat bitcoin nu haar stijgende gemiddelde trendkanaal heeft verlaten.

Tot slot, de stijging van Bitcoin kan weleens gaan leiden tot een verdere rally in de mining aandelen. En aandelen zoals Coinbase en bijvoorbeeld MicroStrategy.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.