Navigation

Binance: geldopnames lopen op tot meer dan 1 miljard dollar - negatief signaal voor BNB-token

De grootste cryptocurrencybeurs ter wereld Binance heeft aanzienlijke geldopnames (outflows) ervaren die zijn opgelopen tot meer dan $1 miljard in de afgelopen 24 uur volgens ondermeer Defillama.

De geldopnames geven aan dat de huidige koers van het BNB-token $BNB mogelijk niet de werkelijke waarde weerspiegelt. Er bestaat een kans dat het in de toekomst nog verder kan dalen. Als er een leegloop komt van het Binance platform zou de $BNB-token zelfs kunnen crashen.

Deze uitstroom van geld valt samen met het nieuws dat de oprichter van de beurs, Changpeng Zhao, schuldig heeft gepleit aan strafrechtelijke aanklachten in de Verenigde Staten.

Opvallend is dat $605,9 miljoen van het totale opnamebedrag via verschillende netwerken heeft plaatsgevonden, waaronder Ethereum, het BNB-netwerk, Avalanche, Fantom en Polygon, zoals gerapporteerd door Nansen.

De toename van geldopnames volgde op de schuldbekentenis van Changpeng Zhao wegens het schenden van de Bank Secrecy Act, wat resulteerde in zijn aftreden als CEO van Binance. Richard Teng is nu aangesteld als de nieuwe CEO.

Als onderdeel van de schikking heeft Zhao ingestemd met een boete van $50 miljoen, en Binance zal zelf een boete van $4,3 miljard betalen voor aanklachten zoals witwassen, het uitvoeren van een niet-vergunde geldtransactieactiviteit en schendingen van sancties.



Binance, 's werelds grootste cryptocurrencybeurs, heeft een aanzienlijke toename van opnames (outflows) gezien. Deze waren goed voor meer dan $1 miljard in de afgelopen 24 uur.

Deze outflows vielen samen met het nieuws dat de oprichter van de beurs, Changpeng Zhao, schuldig had gepleit aan strafrechtelijke aanklachten in de VS. DE ourflows tonen aan dat de huidge koers van BNB-token geen realtioeti weergeeft. DE kans dat vdee alsnog gata crashen achtyer wij zeker ,mogelijk.

Opmerkelijk is dat $605,9 miljoen van de totale uitstroom plaatsvond op verschillende netwerken, waaronder Ethereum, het BNB-netwerk, Avalanche, Fantom en Polygon, zoals gemeld door Nansen.

De toename van opnames volgde op de schuldbekentenis van Changpeng Zhao voor het overtreden van de Bank Secrecy Act, wat leidde tot zijn aftreden als CEO van Binance. Richard Teng is benoemd als de nieuwe CEO. Als onderdeel van de schikking stemde Zhao in met een boete van $50 miljoen, en Binance zelf zal een boete van $4,3 miljard betalen voor aanklachten zoals witwassen, het uitvoeren van een niet-vergunde geldovermakingsactiviteit en schendingen van sancties.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.