Navigation

Boeing: Akasa Air met grote order - 150 Boeing MAX jets -India - bullish

Boeing: Akasa Air met grote order - 150 Boeing MAX jets -India - bullish

Akasa Air uit India heeft aangekondigd 150 Boeing 737 MAX narrowbody vliegtuigen te bestellen om haar activiteiten uit te breiden. De aankondiging werd gedaan tijdens de Wings India luchtvaartshow in Hyderabad.

De bestelling omvat de 737 MAX 10 en MAX 8-200 modellen en wordt gezien als een belangrijke ontwikkeling in 's werelds snelstgroeiende luchtvaartmarkt. Daar komt bij dat we vervolg-orders verwachten, omdat Akasa ook op het buitenland wil gaan vliegen.

Het aandeel Boeing is onlangs sterk gedaald door nieuwe mogelijke mankementen. Dit probleem wordt op dit moment als een razende Roeland gecontroleerd en opgelost.

En zoals eerder gezegd, er zijn maar 2 grote vliegtuigbouwers: Boeing en Airbus. En dat betekent dat klanten trouw blijven aan Boeing.

We zitten in reeds op een up en zodra de stemming in de markt beter wordt en we meer gerustgesteld zijn over de aanpak van mankementen door het management, gaan we waarschijnlijk nog groter in dit aandeel zitten.

De order is wederom een bevestiging van het belangrijke groeipotentieel dat Boeing zal meemaken. Dat maakt het aandeel relatief goedkoop.

De vliegtuigen worden naar verwachting binnen acht jaar geleverd. Akasa heeft momenteel een marktaandeel van 4% en vliegt momenteel alleen binnenlands met ongeveer twee dozijn vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij is van plan haar activiteiten uit te breiden naar internationale routes.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.