Navigation

Hugo Boss: bijna 10 lager na update - niks mee doen - kans vertraging

Hugo Boss: bijna 10 lager na update - niks mee doen - kans vertraging

Het Duitse Hugo Boss $BOSS heeft op dinsdag een stijging van 18% in zijn voorlopige jaaromzet in constante valuta gemeld. Hoewel dat iets boven verwachting is, gestimuleerd door sterke vraag in het vierde kwartaal, staat het aandeel bijna 10% lager.

We zouden momenteel niks met het aandeel doen. De markt gaat ervan uit dat er een groeivertraging komt. Hugo Boss zal zijn definitieve resultaten voor 2023 en een vooruitblik voor 2024 op 7 maart publiceren. Tot die tijd is de kans aanzienlijk dat er in ieder geval geen herstel zal optreden.

De omzet van het Duitse modehuis bereikte 4,20 miljard euro in 2023, ten opzichte van 3,65 miljard een jaar eerder, en iets boven de schatting van analisten van 4,19 miljard euro.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.