Navigation

Broadcom & AVGO: lager na cijfers - vooralsnog niks mee doen

Broadcom $AVGO en Marvell Technology $MRVL reageerden na de bekendmaking van de cijfers met koersdalingen in de nabeurshandel in New York. In beiden hebben we momenteel geen interesse. We geven voorlopig de voorkeur aan andere chipaandelen.

Broadcom overtrof wel de verwachtingen met een winst van $10,99 per aandeel en een omzet van $11,96 miljard voor het eerste kwartaal, maar beleggers vonden de outlook te mager die ongewijzigd bleef en zien integratie-uitdagingen vanwege VMware. De nettowinst daalde tot $1,33 miljard, voornamelijk als gevolg van de VMware-acquisitie. De vooruitzichten voor het komende boekjaar blijven stabiel, met een omzetverwachting van $50 miljard en een verwachte aangepaste EBITDA-marge van ongeveer 60%.

Marvell Technology kwam voor het fiscale vierde kwartaal overeen met de verwachtingen van Wall Street, maar de richtlijn voor de huidige periode lag ruim onder de schattingen. Het verdiende een aangepaste winst van 46 cent per aandeel op een omzet van $1.43 miljard. Voor het huidige kwartaal voorspelt Marvell een aangepaste winst van 23 cent per aandeel en een omzet van $1.15 miljard.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.