Navigation

Brunel: situatie Duitsland kan wijzen op slechter weer - wegblijven uit aandeel

Brunel is met de cijfers gekomen die op zich als redelijk omschreven kunnen worden. Ondanks dit zijn er signalen dat de marktomstandigheden in Duitsland mogelijk op slechter weer wijzen voor een breder Europa.

Het bedrijf heeft gewaarschuwd dat de omstandigheden in Duitsland moeilijk blijven. Deze situatie kan gevolgen hebben voor de toekomstige prestaties van Brunel, vooral als de Duitse markt, een belangrijke regio voor het bedrijf, verdere uitdagingen ondervindt.

Dat het bedrijf de nodige stappen onderneemt om de winstgevendheid te verbeteren en de vrije kasstroom positief te houden is geen reden om meteen te juichen. Wij blijven weg uit het aandeel en vinden de outlook eigenlijk zwak.

Enige cijfers

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.