Navigation

Melexis: lager door Infineon - mogelijk herstel

Melexis $MELE staat na de rally op de cijfers van gisteren vandaag lager. Dit komt door Infineon, die de guidance niet verhoogde. De dip in Melexis kan een goede en nieuwe tradingskans zijn, waarbij wij eerder deze week een trading buy hebben geïnitieerd op 93,7 euro.

Hoewel Infineon de verwachtingen niet verhoogde presteerde de automotive sector juist goed. Melexis haalt 91% van haar omzet uit de automobielenindustrie.

Gemiddeld hebben analisten ook hun taxaties voor Melexis verhoogd. Voor heel 2023 wordt nu een omzetgroei van 14 tot 16 procent verwacht, bij een brutomarge van meer dan 45 procent en een operationele marge van ongeveer 27 procent.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.