Navigation

Shurgard: verhoogt rendementsdoelen - aandeel in dalende trend

Shurgard $SHUR verhoogt zijn rendementsdoelen na een 10% hogere H1-omzet. Het bedrijf meldt een sterke groei ondanks uitdagende economische de omstandigheden.

We doen niks met dit aandeel, omdat het zich nog steeds in een dalende trend bevindt. Ook wordt er lauwtjes gereageerd op de hogere doelen van het bedrijf, wat een slecht signaal is.

De huurinkomsten stegen met 7,4%, bij een bezettingsgraad op 90,4%.  De aangepaste EPRA-winst steeg met 13,9% naar €71,8 mln. De verwachting van het bedrijf is nu meer dan 8% omzetgroei in 2023, waarbij het vastgoedrendement is verhoogd naar 8-9% voor investeringen vanaf 2023. Het halfjaardividend is €0,58 per aandeel en voor het volledige jaar €1,17 per aandeel.

Disclaimer Aan de door ons opgestelde informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door ons verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de informatie blijven volledig voor uw eigen rekening.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie. U bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die u neemt met betrekking tot uw beleggingen.

Zie kansen op het juiste moment

Maak meer kans op winst, dankzij actuele informatie, onafhankelijk commentaar en door het volgen van doelen.